Halloweenverschieting voor jeugd Rayon 3

Wedstrijden

Op de griezelig gezellige zaterdag van 4 november 2023, transformeerde Landmans Unie haar terrein voor een spookachtig spektakel: een Halloween-funwedstrijd, geheel in de geest van ons 180-jarig bestaan. Niet alleen de geesten waren uitgenodigd, ook alle jeugdleden uit het hele rayon kwamen samen om de pijlen te kruisen in een sfeer vol onderling spelplezier en hartelijke gezelligheid – doelen die we ruimschoots bereikten!

De middag werd gevuld met lachen en griezelen, waarbij de schutters hun pijlen richtten op funblazoenen bevolkt door zombies en pompoenen, alsook op een reusachtige 3D-dinosaurus. En om de spanning te verhogen, dansten de ballonnen wild in de lucht, voortgestuwd door een onvoorspelbare blower.

Maar er was meer! We hadden een verrassend spelelement toegevoegd: tussen de Halloween-decoraties waren sabotage-munten verborgen. Deze munten konden de scores van medeschutters op een speelse manier tenietdoen. Maar vrees niet, er was ook een beschermend schild in het spel om elke sabotage te pareren.

Een indruk van het spelelement

Het hoogtepunt? Afgehakte vingers van Robin Hood, die verstopt lagen tussen de graven en de hapjes. Vinders van deze macabere trofeeën mochten een extra schot wagen op de dartelende ballonnen, wat niet alleen extra punten opleverde voor de gelukkige vinder, maar ook voor de uitverkoren schutter die de eer had het schot te lossen.

De strijd was intens, maar door zowel behendigheid in het boogschieten als slim gebruik van de munten, schoot Kas Spoorenberg van De Rozenjagers uit Eerde zich naar de overwinning. En laten we niet de verkleedkunsten vergeten – Lizzy van de Sande, een nieuw gezicht onder de boog bij Landmans Unie, stal de show met haar betoverende thema-outfit en ging naar huis met de prijs voor de mooist verklede schutter.

Een gedenkwaardige dag vol plezier en vriendschappelijke competitie, die nog lang in de herinnering van Landmans Unie zal blijven nazinderen.