Activiteiten, accommodatie en verhuur

Door de jaren heen heeft Landmans Unie vele kampioenschappen behaald, regionaal en op landelijk niveau. Landmans Unie zelf is een zeer actieve vereniging voor wat betreft het zelf organiseren van wedstrijden en toernooien voor zowel leden als niet-leden.

De hele vereniging draait door het werk van gepassioneerde vrijwilligers. Alle leden steken regelmatig de handen uit de mouwen. Soms doen we een beroep op leden van andere verenigingen tijdens grote activiteiten. 

Onze unieke en grote accommodatie is een erkende NOC/NFS  sportaccommodatie en telt 16 binnenbanen tot 25 meter. Op de meet sta je warm doordat we duurzaam verwarmen met de infraroodverwarmingspanelen in het plafond. 

Ook hebben we een buitenterrein waar vanaf maart tot en met september geschoten kan worden op de 90, 70, 50, 30 en 25 meter. Schutters staan droog onder de grote overkapping van ons terras. Tegen een kleine vergoeding stellen we het terrein ook beschikbaar voor gastschutters van andere verenigingen. 

Regelmatig verzorgen wij handboog clinics voor scholen, verenigingen, familiedagen en personeelsuitjes. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een prijsopgave. 

Voor meer informatie kun je contact opnemen middels het formulier op deze pagina. Je kunt natuurlijk ook tijdens onze trainingstijden een bezoek brengen aan de vereniging. De kantine is geopend op woensdagavond en zondagochtend.

Accomodatie LMU 1843
Accomodatie LMU 1843

Voor- en achternaam(Vereist)

Accomodatie LMU 1843
Accomodatie LMU 1843
Accomodatie LMU 1843
Accomodatie LMU 1843
Accomodatie LMU 1843