Handboog-training

Bij Handboogschutterij Landmans Unie in Schijndel geloven we dat handboogschieten een sport is voor iedereen, ongeacht je leeftijd. Daarom bieden wij trainingen aan voor zowel kinderen als volwassenen, zodat iedereen kan genieten van de spanning en het plezier dat handboogschieten biedt.

Training voor jonge schutters

Onze jeugdtrainingen zijn speciaal ontworpen om kinderen op een veilige en leuke manier kennis te laten maken met handboogschieten. Onze trainers zorgen voor een positieve en ondersteunende omgeving waarin kinderen hun concentratie kunnen ontwikkelen, zelfvertrouwen kunnen opbouwen en natuurlijk veel plezier kunnen hebben! Door deel te nemen aan onze trainingen leren kinderen niet alleen de technische vaardigheden van het handboogschieten, maar ze ontwikkelen ook hun teamwerk en communicatieve vaardigheden door samen te werken met hun medeschutters. Lees hier een artikel over handboogschieten voor kinderen.

Frans Schaap - nAlgemeen bestuurslid

Frans Schaap - Jeugdtrainer

Piet Heesakkers - jeugdtrainer

Piet Verhagen - Jeugdtrainer

Training voor volwassenen

Of je nu een beginnende schutter bent die op zoek is naar een nieuwe hobby of een ervaren schutter die zijn techniek wil verfijnen, onze trainingen worden op maat gegeven.  Er lopen altijd ervaren schutters rond die anderen begeleiden, uitdagen en helpen je doelen te bereiken. Handboogschieten is een geweldige manier om stress te verminderen, je concentratie te verbeteren en je fysieke kracht en uithoudingsvermogen te vergroten.

Ongeacht je leeftijd, er is een plek voor jou bij Handboogschutterij Landmans Unie in Schijndel. Check de agenda en kom bij ons langs om  een unieke ervaring op te doen.

Soorten handbogen