Een geslaagde uitdaging: handboog clinic WensAmbulance Brabant.

Algemeen

Zaterdag 8 juli 2023 mochten wij ruim 90 vrijwilligers van de WensAmbulance Brabant op onze accommodatie ontvangen. Koffie met cake en bonbons, een handboogclinic voor 70 personen; het was een uitdaging. 

Dankzij de grote opkomst, flexibiliteit en enorme inzet van onze eigen leden, hebben we er een mooie dag van gemaakt. Ondanks het extreem warme weer (33 graden) waren de vrijwilligers van de wensambulance enthousiast en leergierig. Het was leuk om deze groep te instrueren.   

Het was voor ons een eer om deze groep bijzondere vrijwilligers te mogen ontvangen die alles in het werk stellen om laatste wensen te kunnen vervullen. De vrijwilligers van onze vereniging hebben veel waardering voor dit goede doel en stelden zich graag beschikbaar op deze zaterdagmiddag.

De middag werd afgesloten met heerlijke verse pasta en pizza, op locatie bereid door de mobiele keuken van Lazzarella. De ambulance had tevens een koelwagen, die bleek een ruime hoeveelheid ijs te bevatten. Een top toetje en verfrissende afsluiting van deze warme dag. 

Wil je meer informatie lezen over wat Wensambulance Brabant doet voor de mensheid? Klik dan even hier