Ontdek de handboogsport voor 55+ ers – Max Vitaal – dag 3

Max Vitaal 55+

Ontdek Max Vitaal: Jouw startpunt voor een actief en sociaal leven!

Ben je 55 of ouder en klaar om het leven nog volop te omarmen? Max Vitaal is hier om je te inspireren en te motiveren! Dit unieke stimuleringsprogramma is speciaal ontworpen voor senioren die hun horizon willen verbreden, nieuwe vaardigheden willen leren en bovenal, actief en fit willen blijven.

Bij Max Vitaal staat een actieve en sociale levensstijl centraal. Het is dé perfecte kans om op een laagdrempelige manier kennis te maken met de handboogsport en het sociale karakter daaromheen. Het is een uitstekende kans om bij te dragen aan jouw welzijn.

Hoe gaat dit in zijn werk?

Stap 1 > Ga naar de website van https://www.meierijstadbeweegt.nl./agenda/max-vitaal en log in / of maak een account aan als inwoner van Meierijstad.

Stap 2 > Vervolgens meld jij je via die website aan om bij ons deel te nemen aan onze kennismakingsactiviteiten. De activiteiten staan alfabetisch in de lijst. Je vindt ons bij handboogsport.

.Stap 3 > Kom op woensdagavond naar de Dopheide in schijndel.

Onze club kent een rijke geschiedenis en betrokken leden. Dus ben jij opzoek naar een interessante manier om iets actiever te worden in je leven. En wil jij graag met gelijkgestemde van dezelfde leeftijd in contact komen? Aarzel dan niet en kom ervaren. Je zult ook ervaren dat we een actieve jeugdtak en iets oudere tak vol ervaring hebben.

Wanneer: 8, 15 of 22 mei 2024

Tags

Senioren
  • Datum : 22 mei 2024
  • Tijd : 19:30 - 20:30 (Europe/Amsterdam)
  • Locatie : Dopheiweg 5 5482 ZD Schijndel
  • Locatie : Landmans Unie

Venue Info

Dopheiweg 5 5482 ZD Schijndel

Verwante gebeurtenissen

Dopheide 3D 2024 Zondag
Wedstrijden
Dopheiweg 5 5482 ZD Schijndel

Dopheide 3D-weekend: dag 2

inschrijven kan via de oranje banner boven aan

Overige activiteiten
Dopheiweg 5 5482 ZD Schijndel

Akelig ‘geheim evenement’