Interland Nederland – Belgie 2021

Op 29 augustus heeft op ons terrein een van de wedstrijden in de Interlandserie met België plaats gevonden. Het was een koude en regenachtige dag, maar dit maakte het niet minder gezellig. De wedstrijd is goed verlopen en het warme buffet dat geserveerd werd tijdens de lunch was een groot succes.


De wedstrijd werd verschoten op de vijfentwintig meter in zowel de recurve als de compoud-klassen. Men is gestart met de team-strijd die Vlaanderen deze keer ruimschoots won. De Nederlandse teams zullen op 12 september hun revanche proberen te nemen in Poppel, België. Bij deze wedstrijd zullen een aantal van onze leden meestrijden.


Het “Kamp der Kampioenen” is voor Nederland positiever afgerond. Vier Nederlandse schutters hebben de schaal in ontvangst mogen nemen, waaronder onze voorzitter Paul van den Brand. De Nederlandse schutters werden vergezeld door twee Vlaamse schutters die voor hun klasse de winst in handen hadden.


Graag bedanken wij al onze vrijwilligers die door weer en wind, letterlijk in dit geval, klaar staan om ervoor te zorgen dat de wedstrijd succesvol verloopt. Daarnaast ook dank aan de scheidsrechter die ervoor heeft gezorgd dat de wedstrijd juist verschoten is.


Ben je nieuwsgierig geworden naar hoe zo’n boogschietwedstrijd verloopt of naar het boogschieten zelf? Kijk dan verder op onze website naar meer informatie en de kalender.